Urheilu

Ehnevid
debytoi
HCD:ssä

PEKKA JÄRVIÖ

Suomen parhaalle käsipallojoukkueelle, turkulaiselle HC Dennikselle ei aurinko ole juurikaan viime aikoina paistanut. Joulun alla loukkaantui vaikeasti maalivahti Jan Stolt ja viime lauantaina maajoukkueen harjoituksissa Stoltin lailla erinomaista kautta pelannut laitahyökkääjä Ari Nurminen.

Kumpikin kaveri seuraa loppukauden pelit kentän laidalta, mutta lohtua turkulaisleiriin tuovat kuitenkin vammoistaan parantuneet Igor Sahonko , Margus Varik , Antti Lagus ja Sadri Beqiri . Myös Stoltin korvaajaksi hankittu ruotsalainen Sebastien Ehnevid on Denniksen käytössä keskiviikon Suomen cupin ottelussa sisarseura Pargas IF:ää vastaan.

- Ei näihin loukkaantumisiin totu koskaan, vaan ne ovat aina yhtä suuria pettymyksiä. Siksi tällä hetkellä harmittaakin eniten loukkaantuneiden pelaajien puolesta, mietiskeli Denniksen valmentaja Tomi Salminen .

- "Nurtsi" leikataan jo tänään tiistaina, mutta hänet tuntien olen varma, että mies palaa aikoinaan kentille entistä vahvempana, Salminen jatkoi.

Salminen on kuitenkin hyvin tyytyväinen menneeseen joulutaukoon ja kovaan harjoitusohjelmaan, jonka koko joukkue veti tehokkaasti läpi.

Ruotsin Tumbassa pelannut Sebastien Ehnevid on turkulaisille osittain kirjoittamaton lehti, sillä Elitserienissä hänen peliminuuttinsa ovat jääneet vähäisiksi.