F1

Coulthard uskoo Kimiin

Turun Sanomat
HEIKKI KULTA
Uuden Red Bull Racing -tallin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen tehnyt McLarenin kestotähti David Coulthard ennustaa, että Juan Pablo Montoya kokee hänen kohtalonsa suomalaisen tallikaverin kanssa.
   - Montoya on varmasti kauden alussa henki korkeimmillaan Brasilian päätösvoittonsa ansiosta. Uskon kuitenkin, että kylmähermoisempi Kimi Räikkönen työntää ennen pitkää nenänsä Montoyan edelle, Coulthard tuumailee.

Red Bullille
kolme kisakuskia

   Coulthardin oma tallikaveri on yhä tarkentamatta. Red Bull on päättänyt tehdä sopimuksen sekä Christian Klienin että Vitantonio Liuzzin kanssa. Nuorukaisten autovalinnat alkukauden osalta tehdään kuitenkin vasta, kun Red Bull on ajattanut kumpaakin vähintään vielä kahdella testijaksolla tammikuussa.
   Näillä näkymin Klien aloittaa kilpakuljettajana ja Liuzzi opettelee GP-rytmiä harjoituksissa. Kilpapaikalle Liuzzi nostetaan, mikäli Klienin kilpailukyky takkuilee. Alustavasti Liuzzille on luvattu GP-debyytti hänen kotikisaansa Imolaan 24. huhtikuuta.
   Jenkki Scott Speed ja sveitsiläinen Neel Jani ajavat kahdessa Red Bullin tukemassa tallissa uudessa GP2 -sarjassa. Kummallekin on luvassa 1-2 F1-testiä kauden aikana.