Urheilu

Blues voitti tehottoman Lukon

Vierasjoukkue Bluesin voiton takuumiehinä olivat maalivahti Mika Oksa ja Phoenixin organisaatiosta Blues-ryhmään liittynyt Krystofer Kolanos , joka oli mukana kaikissa maaleissa tehopisteillään 2+1. Kolme ottelua ovat tuoneet kaikkiaan 3+3 pistettä tälle rauhalliselle ja juonikkaalle sentterille. Lukko pystyi luomaan useita maalintekopaikkoja, mutta Mika Oksa oli ohittamaton.

- Tuloksellisesti olimme heikompia, mutta emme pelillisesti. Kaksi ensimmäistä maalia olivat aivan käsittämättömiä, ylimerkkaamista tai ei merkkaamista ollenkaan, ihmetteli Jukka Rautakorpi.

Janne Jalasvaaran osin tahattoman tuntuinen polvitaklaus tuotti 5+20 minuutin rangaistuksen päätöserän puolivälissä. Heti perään Bluesille räpsähti kolme kahden minuutin rangaistusta, mutta Lukon 5-3 -ylivoimakaan ei toiminut. Pekka Rautakallio oli jäähyistä ihmeissään.

- Täysin käsittämätöntä peliä, rikkovat nyt aivan muut miehet kuin pelaajat. Surkeata, miten tällaista voi olla SM-liigassa, hän kysyi päätuomari Teemu Salmisen tuomioista.