Urheilu

Ässien loppukiri puri

Teemu Virkkusen kiemura 3-3 ja Pasi Nielikäisen ohjaus 4-3 olivat Ässien tiukan loppukirin huipentumia. Ne päästivät porilaisjoukkueen kuin pälkähästä. SaiPa piti Ässiä koko ajan lujilla.

- SaiPa olisi ilman muuta ansainnut kotiin viemisiä. Meillä on taas tulevana lauantaina kovan kritiikkipalaverin paikka. Pohdimme siinä muutaman viimeksi pelatun kotikamppailun heikohkoja alkueriä, pelillisiä asioita ja asennekysymyksiä, latasi Ässien valmentaja Mika Toivola.

SaiPan maalivahti Jarmo Myllys oli kaksi erää Ässille liian vaikea ohitettava. Tuuliajolla ollut porilaispeli sekä kymmenet syöttöharhat kertoivat tuskallisesta puurtamisesta. Pistepörssissä korkealla olevien Marko Kivenmäen ja Pasi Tuomisen tehoja olisi tarvittu. Kolmannessa erässä luottopakki Pasi Peltonen siirtyi nyt kämmenvamman tähden pitkälle sairaslistalle.

Frank Banhamin , Mika Kauppinen ja Mika Skyttä laukoivat SaiPan osumat. Tämä kolmikko muodosti maalivahti Myllyksen ohella vieraiden parhaimmiston.

- Se, että pelasimme nyt paremmin kuin Raumalla tiistaina ei kovin paljon lohduta, SaiPan valmentaja Heikki Mälkiä tiivisti.