Urheilu

TPS iski kiekkolukemat

TPS sai harjoitella maalintekoa jalkapalloilun Suomen cupin 4. kierroksen ottelussa Tampereen Kaukajärven hiekkakentällä. Vastassa ollut nelosen KooVee oli alusta alkaen jyrän alla ja TPS meni 5. kierrokselle helposti.

Turkulaiset hukkasivatkin ainakin saman verran paikkoja kuin tekivät osumia, mutta olihan tasoerokin melkoinen. Jo tauolla lukemat olivat 0-4.

- Sen verran kävi harjoituksesta, että saimme ainakin laukoa kohti maalia. Olen tyytyväinen, ettei keltaisia kortteja tai loukkaantumisia tullut. Ottelu oli siisti ja siitä vastustajalle kiitos, TPS:n valmentaja Kari Ukkonen antoi tunnustusta.

- Sekin oli tietysti hyvä asia, että pääsin peluuttamaan toipilaina olleita Mikko Korhosta ja Mika Heliniä toisella jaksolla. Olisin käytttänyt enemmänkin nuoria, jos olisi ollut mahdollisuus useampaan vaihtoon. Lisäksi meillä oli Akatemialla samaan aikaan ottelu. Sekin vaikutti kokoonpanoon.

TPS vaihtoi tauolla pois kaksi osumaa tehneen Gabor Szilagnyin ja keskikentän Jarno Heinikankaan . Peliin pääsivät Mikko Korhonen ja Miikka Tuovila . Hieman myöhemmin Joonas Tursas teki tilaa Mika Helinille.

Kärkäs hyökkääjä Jarno Auremaa laukoi kolme maalia ja pariin lisäosumaankin oli paikat.

TPS: Jani Mäkilä, Joonas Tursas ( 63. min. Mika Helin ) , Juha Virkki, Petri Leino, Jyri Kallio, Ville Harittu, Jarno Heinikangas ( 46. min. Miikka Tuovila ), Marco Gasagrande, Kimmo Kotamäki, Jarno Auremaa, Gabor Szilagnyi ( 46. min.Mikko Korhonen ).