Jääkiekko

Aki Berg iloisena
Toronton pakkasessa

Raision oma poika Aki Berg vaikutti perin iloiselta uudessa kotikaupungissaan Torontossa. Nopeasta muutosta Los Angelesista ja seuravaihdosta ei ollut kulunut montakaan tuntia.
- Vaikka on ikävä jättää hienoja joukkuetovereita ja mukava paikkakunta (Los Angeles), niin tämä on todella loistava asia. Olen erittäin tyytyväinen, sillä pelaaminenhan tässä on tärkeintä. Nyt saan uuden mahdollisuuden, totesi onnellinen Berg.
Muutto lämpimästä kaliforniasta, jossa celciusmittari osoitti lukemaa +25, lumiseen kanadalaiskaupunkiin ei puistattanut vähääkään puolustajakolossia.
- Nyt pääsen todelliseen "hockeykaupunkiin". Aikamoinen vaihdos tämä on, sillä Los Angelesissa jääkiekkoa ei juuri arvosteta.
Bergin uudesta osoitteesta ja mahdollisuudesta iloitsi myös pelaajan suomalaisagentti Petteri Lehto, joka sai tiedon kaupasta Floridan matkallaan.
- Tämä on loistava ja tervetullut uutinen. En olisi voinut saada parempaa syntymäpäivälahjaa, Ottawan pakkasesta Floridan aurinkoon 40-vuotispäiväänsä perheensä kanssa viettämään lähtenyt Lehto totesi.
- Kun ei saa peliaikaa ollenkaan, tai pelaa viitisen minuuttia ottelua kohti, niin on vaikea näyttää mihin pystyy. Mutta Aki on sellainen pelaaja, että kun hän saa tilaisuuden, hän näyttää mihin pystyy. Ja kun Aki kerran on todella innostunut, niin tilanne on todella hieno, sanoi Lehto.
TS/STT