Olympialaiset

Yli-Hannuksela odottaa jo
Helsingissä muita mitalisteja

Suomen olympiajoukkueen mitalinvoittajista painija Marko Yli-Hannuksela astui kotimaan kamaralle maanantaiaamuna. Yli-Hannukselaa olivat vastassa puoliso ja neljä lasta, äiti ja painiväkeä, liiton edustajat ja painisäätiön puheenjohtaja Arvo Himberg.

Lentokentältä Yli-Hannuksella vietiin painiliiton limusiinilla pasilalaiseen hotelliin. Tiistaiaamuna pronssimitalinvoittaja Yli-Hannuksela nähdään jälleen lentokentällä, kun olympiajoukkueen pääryhmä saapuu kotimaahan, ja lentokentällä järjestetään valtiovallan viralliset tervetuliaisjuhlat.

Tiistaiaamuna lentokentällä ovat paikalla Sydneyn olympialaisten kaikki suomalaiset mitalinvoittajat. Kuulantyöntäjä Arsi Harju ja purjehtijat Thomas Johanson sekä Jyrki Järvi saapuvat Australiasta, Yli-Hannuksela hotellistaan ja jo viime viikolla kotiutunut ampuja Juha Hirvi kotiseudultaan Kymistä.

Painijoukkueen Yli-Hannuksela, Marko Asell, Juha Lappalainen ja Tero Katajisto ohella maanantain lennolla Suomeen saapuivat uimahyppääjät Joona Puhakka ja Jukka Piekkanen sekä yleisurheilijat Taina Uppa ja Sini Pöyry.