Tiede

Mistä koostuu täysjyvävilja, taikinajuuri tai lihan korvike? Professori Kati Hanhinevan menetelmällä sen saa selville

Marttiina Sairanen
Kati Hanhineva on perehtynyt pohjoisten elintarvikkeiden koostumukseen ja mekanismeihin, joilla ne tuottavat terveysvaikutuksia.
Kati Hanhineva on perehtynyt pohjoisten elintarvikkeiden koostumukseen ja mekanismeihin, joilla ne tuottavat terveysvaikutuksia.

Kati Hanhineva aloitti tammikuussa Turun yliopiston uudessa pohjoisten elintarvikkeiden professuurissa, joka on Raisio Oyj:n Tutkimussäätiön lahjoittama. Professuuri sijoittuu biokemian laitoksen elin...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk eurolla.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 1 €
Olen jo tilaaja