Risukeittimellä risottoa – Luonto Plus tällä kertaa Mynämäessä

Luonto Plus -ohjelman kolmikko vierailee tällä viikolla Mynämäen asemanseudun laavulla eli Asmankolossa. Kevättalven viimaisessä säässä valmistuu risukeittimellä jopa risotto, ja kokkina toimii tuttuun tapaan Turun Sanomien luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti. Toimittaja Ann-Mari Rannikko ja kuvaaja Juha Paju saavat höyryävän tattirisoton käsiä lämmittämään. Samalla kolmikko ihmettelee aikaisia muuttolintuhavaintoja ja taivastelee kevättalven kylmän viiman voimaa.

Viima puhalsi Luonto Plus -tiimin jalkoihin laavulla.
Viima puhalsi Luonto Plus -tiimin jalkoihin laavulla.
Risukeittimellä valmistuu tattirisottoa.
Risukeittimellä valmistuu tattirisottoa.
Tämän viikon laavu löytyy Mynämäestä.
Tämän viikon laavu löytyy Mynämäestä.
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.