Risukeittimellä risottoa – Luonto Plus tällä kertaa Mynämäessä

Luonto Plus -ohjelman kolmikko vierailee tällä viikolla Mynämäen asemanseudun laavulla eli Asmankolossa. Kevättalven viimaisessä säässä valmistuu risukeittimellä jopa risotto, ja kokkina toimii tuttuun tapaan Turun Sanomien luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti. Toimittaja Ann-Mari Rannikko ja kuvaaja Juha Paju saavat höyryävän tattirisoton käsiä lämmittämään. Samalla kolmikko ihmettelee aikaisia muuttolintuhavaintoja ja taivastelee kevättalven kylmän viiman voimaa.

Viima puhalsi Luonto Plus -tiimin jalkoihin laavulla.
Viima puhalsi Luonto Plus -tiimin jalkoihin laavulla.
Risukeittimellä valmistuu tattirisottoa.
Risukeittimellä valmistuu tattirisottoa.
Tämän viikon laavu löytyy Mynämäestä.
Tämän viikon laavu löytyy Mynämäestä.
Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.