Luonto Plus

Luonto Plus: Lotakkasoppaa Kustavissa

Luonto Plus -ohjelmassa keitetään tällä viikolla lotakkasoppaa Kustavin Laukkarin rantalaavulla ja ihastellaan talvisia maisemia sekä nopeasti muuttuvia sääolosuhteita.

Ohjelman luontoasiantuntijana ja pääkokkina toimii Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti ja toimittajana Ann-Mari Rannikko.

Ohjelman on kuvannut ja leikannut Juha Paju-Heikkilä.

Juha Paju-Heikkilä
Kustavin Laukkarin uimaranta on käymisen arvoinen paikka talvisinkin.
Kustavin Laukkarin uimaranta on käymisen arvoinen paikka talvisinkin.
Juha Paju-Heikkilä
Äyriäissekoituksesta valmistettavan sopan teossa Ari Karhilahti (oik.) ja Ann-Mari Rannikko.
Äyriäissekoituksesta valmistettavan sopan teossa Ari Karhilahti (oik.) ja Ann-Mari Rannikko.
Juha Paju-Heikkilä
Ohjelman luontoasiantuntija Ari Karhilahti analysoi äyriäispakasteen sisältöä.
Ohjelman luontoasiantuntija Ari Karhilahti analysoi äyriäispakasteen sisältöä.
Juha Paju-Heikkilä
Keiton kiehumista odotellessa on hyvää aikaa lämmitellä käsiä. Risukeittimen äärellä Ann-Mari Rannikko (vas.) ja Ari Karhilahti.
Keiton kiehumista odotellessa on hyvää aikaa lämmitellä käsiä. Risukeittimen äärellä Ann-Mari Rannikko (vas.) ja Ari Karhilahti.

Katso Luonto Plussan edeltävien jaksojen kohteet kartalta. Kohdetta klikkaamalla pääset suoraan kyseiseen jaksoon:

Juha Paju-Heikkilä
Kustavin Laukkarin laavulta avautuva  maisema on kuin talvinen postikortti.
Kustavin Laukkarin laavulta avautuva maisema on kuin talvinen postikortti.
Juha Paju-Heikkilä
Säätilat vaihtelevat hyvin nopeasti talvellakin. Lumipyry sumentaa maisemaa Kustavin Laukkarin laavulla.
Säätilat vaihtelevat hyvin nopeasti talvellakin. Lumipyry sumentaa maisemaa Kustavin Laukkarin laavulla.
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.