Luonto Plus -ohjelman tämänviikkoisessa jaksossa keskitytään jälleen retkiruuan valmistukseen.
Juha Paju-Heikkilä
Piikkiön Linnavuoren Tammireitit risteilevät suurelta osin luonnonsuojelualueella.
Juha Paju-Heikkilä
Piikkiön Linnavuoren laavu on ympyrän tekevän reitin puolivälissä.
Juha Paju-Heikkilä
Toimittaja Ann-Mari Rannikko (vas.) ja luontoasiantuntija Ari Karhilahti valmistavat ruokaa Piikkiön Linnavuoren laavulla.
Tällä kertaa Piikkiön Linnavuoren laavulla piti syntyä broilerin jauhelihasta ja ohrasta risottoa, mutta kaksikon Ari Karhilahti ja Ann-Mari Rannikko kokeellisesta keittiöstä valmistuikin samoista aineksista keittoa.
Juha Paju-Heikkilä
Luonto Plussan tässä jaksossa valmistettiin maistuvaa ohra-broilerinjauhelihakeittoa.
Juha Paju-Heikkilä
Huolimatta luontoasiantuntija Ari Karhilahden kattilaan lisäämästä ohrasta tuli risotosta tällä kertaa keittoa.
Juha Paju-Heikkilä
Luonto Plussassa ahkerasti käytössä oleva ns. käpy- eli risukeitin on hyvillä ohjeilla helppo sytyttää.
Värittömyydestään huolimatta keitossa olivat maut kohdallaan, ja siitä tuli helppoa ja ravitsevaa retkiruokaa.
Ohjelman kuvasi ja editoi tuttuun tapaan Juha Paju-Heikkilä.