Luonto Plus: Rullatulta Mynämäessä

Tällä viikolla Luonto Plus -ohjelma vierailee Mynämäen Kuokkiossa Mynämäen Seudun Latu ja Polku ry:n laavulla.

Juha Paju
Luontoasiantuntija Ari Karhilahti johdattaa toimittaja Ann-Mari Rannikon Mynämäen Seudun Latu ja Polku ry:n laavulle.
Luontoasiantuntija Ari Karhilahti johdattaa toimittaja Ann-Mari Rannikon Mynämäen Seudun Latu ja Polku ry:n laavulle.
Juha Paju
Rullatulen tekoon ei vaadita kuin tuhkaa, pumpulilappu ja laudan pala. Ari Karhilahti opettaa rullausta Ann-Mari Rannikolle.
Rullatulen tekoon ei vaadita kuin tuhkaa, pumpulilappu ja laudan pala. Ari Karhilahti opettaa rullausta Ann-Mari Rannikolle.

Ohjelman luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti opettaa rullatulen tekoa.

Juha Paju
Luontoasiantuntija hämmentelee keitostaan. Ari Karhilahden apukokkina Ann-Mari Rannikko.
Luontoasiantuntija hämmentelee keitostaan. Ari Karhilahden apukokkina Ann-Mari Rannikko.

Retkiruokana on kanasta, vihanneksista ja pastasta keitetty värikäs keitto. Ohjelman toimittaa Ann-Mari Rannikko ja sen kuvaa ja editoi Juha Paju.

Juha Paju
Kevyttä retkiruokaa nopeasti ja edullisesti. Tällä kertaa kattilassa porisee kana-vihannes-pastakeitto.
Kevyttä retkiruokaa nopeasti ja edullisesti. Tällä kertaa kattilassa porisee kana-vihannes-pastakeitto.
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.