Luonto Plus Riihikosken Haukkavuoren kuntoradan laavulla

Pöytyän Riihikosken Haukkavuoren kuntoradan laavulla valmistuu tämän kertainen Luonto Plussan retkiruoka eli pasta carbonara – toiselta nimeltään miilunpolttajan spagetti.

Juha Paju
Riihikosken Haukkavuori on kuntoilijan unelma: eri mittaisia pururatoja risteilee alueella useita. Ari Karhilahti johdattaa kuvaajaa ja toimittajaa kohden kuntoradan laavua.
Riihikosken Haukkavuori on kuntoilijan unelma: eri mittaisia pururatoja risteilee alueella useita. Ari Karhilahti johdattaa kuvaajaa ja toimittajaa kohden kuntoradan laavua.

Luontoasiantuntija ja Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti taikoo italialaisen klassikkoruuan nopeasti ja helposti kahdella risukeittimellä. Apukokkina kuntoradan reunalla häärii toimittaja Ann-Mari Rannikko ja ohjelman kuvaaja on Juha Paju.

Juha Paju
Reippaankokoisella laavulla tehdään alkuvalmisteluja eli nostellaan esiin tarvikkeita.
Reippaankokoisella laavulla tehdään alkuvalmisteluja eli nostellaan esiin tarvikkeita.
Juha Paju
Ari Karhilahden pekonin leikkuuta laavulla vahtii Ann-Mari Rannikko (vas.).
Ari Karhilahden pekonin leikkuuta laavulla vahtii Ann-Mari Rannikko (vas.).
Juha Paju
Spagetti valmistumassa vasemmalla ja carbonara oikealla.
Spagetti valmistumassa vasemmalla ja carbonara oikealla.
Juha Paju
Italialaisen klassikkoruuan eli pasta carbonaran valmistus onnistuu hyvin myös varsinaissuomalaisella laavulla. Annos täydentyy parmesaanilastuilla.
Italialaisen klassikkoruuan eli pasta carbonaran valmistus onnistuu hyvin myös varsinaissuomalaisella laavulla. Annos täydentyy parmesaanilastuilla.
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.