Luonto Plus: Pajunkissoja ja papanoita

Luonto Plus-ohjelma jatkaa herkullisia laavuretkiä. Turun Sanomien luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti pyöräyttää tällä kerralla laavulla sulatejuustopohjaisen sieni-perunakeiton.

Juha Paju
Laavulla maistuu lämmin keitto.
Laavulla maistuu lämmin keitto.

Talvisella luontoretkellä on myös ihmeteltävää, sillä pajun kukinnot eli pajunkissat ovat jo nyt helmikuussa harvinaisen kehittyneitä.

Juha Paju
Pajunkissat ovat jo harvinaisen hyvin kehittyneitä.
Pajunkissat ovat jo harvinaisen hyvin kehittyneitä.

Ohjelman toimittaja Ann-Mari Rannikko löytää hangelta myös mustia riisinjyviä, jotka paljastuvat kuitenkin myyrän papanoiksi. Ohjelman on kuvannut ja leikannut Juha Paju.

Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.