Luonto Plus Kaarinan Vaarniemessä

Lämmin keitto kruunaa kiipeilyn jäisellä kalliolla. Luonto Plus -ohjelman tässä jaksossa ohjelman luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti, toimittaja Ann-Mari Rannikko sekä kuvaaja Juha Paju kipuavat liukkautta uhmaten Kaarinan Vaarniemen kalliolle, näkötorniin ja laavulle. Kallionlaen laavulla Karhilahti valmistaa pienellä risukeittimellä kolmikolle höyryävän porkkana-kookoskeiton muutamassa minuutissa. Maistuvan kasviskeiton resepti paljastuu ohjelmassa.

Juha Paju

Juha Paju
Aloita keskustelu tästä jutusta



Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.