Turku, Suomen ruokapääkaupunki

Testaa, osaatko toimia oikein tyylikkäässä ravintolassa – Ravintolapäällikkö paljastaa pahimmat mokat ja sen, mitä vastata kysymykseen: oliko ruoka hyvää?

MARTTIINA SAIRANEN
Oobun ravintolapäällikkö Aki Jokela rohkaisee suomalaisia nauttimaan rauhassa ravintolaillallisistaan. Sopivaan viinivalintaan voi pyytää aina apua henkilökunnalta.
Oobun ravintolapäällikkö Aki Jokela rohkaisee suomalaisia nauttimaan rauhassa ravintolaillallisistaan. Sopivaan viinivalintaan voi pyytää aina apua henkilökunnalta.

Jos edessä on pitkän kaavan illallinen, saattaa päässä pyöriä monia kysymyksiä, joihin ei ole koskaan saanut kunnon vastausta.

Pyysimme oppaaksi ravintolaillallisen käytöskiemuroihin turkulaisen Oobun ...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.

Tämä viestiketju on suljettu uusilta viesteiltä.