Ruoka

Kari "Kape" Aihinen ja Olli Kolu kannustavat kotikokkaajia omaksumaan kausiajattelun osaksi ruoanlaittoa – alkukesältä Aihinen odottaa erityisesti yhtä herkkua

RIITTA SALMI
Olli Kolu (oik.) annostelee Green Goddess -kastiketta kasvispihvien päälle. Kari Aihinen on valmiina koristelemaan persiljalla.
Olli Kolu (oik.) annostelee Green Goddess -kastiketta kasvispihvien päälle. Kari Aihinen on valmiina koristelemaan persiljalla.

Mulla on aina tapana sanoa, että maltti on valttia, ota iisisti, älä tuskastu, ota fiilistä. Kaikista tärkeintä on halu laittaa ruokaa, Kari Aihinen opastaa mutkattomaan tapaansa.

Julkkiskokki Kari "...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.