Turku, Suomen ruokapääkaupunki

Näin Turusta tuli suomalaisen ravintolamaailman keskus: Tekijät paljastavat menestyksen ainekset

MARTTIINA SAIRANEN, RIITTA SALMI, KUVANKÄSITTELY SALLA TURPEINEN
Keskeltä ja ylävasemmalta myötäpäivään Turun ruokamenestyksen tekijöitä: Kaskiksen perustajat Erik Mansikka ja Simo Raisio. Mamin Lauri Komonen ja Marko Rauhala välissään oppi-isä Antti Vahtera. Herkkunuotassa kuhaa fileoiva Olli Berg. Lihaliike Reino Jokisella lihaa leikkaava Petri Viitanen. Lindrothin puutarhan puutarhatyöntekijä Nastya Bukhanevych.
Keskeltä ja ylävasemmalta myötäpäivään Turun ruokamenestyksen tekijöitä: Kaskiksen perustajat Erik Mansikka ja Simo Raisio. Mamin Lauri Komonen ja Marko Rauhala välissään oppi-isä Antti Vahtera. Herkkunuotassa kuhaa fileoiva Olli Berg. Lihaliike Reino Jokisella lihaa leikkaava Petri Viitanen. Lindrothin puutarhan puutarhatyöntekijä Nastya Bukhanevych.

Turusta on kehittynyt suomalaisen ruoan keskus, ja asia on huomattu muuallakin. Merkittävä tunnustus Turulle on tähdistään kautta maailman tunnetun Michelinin rantautuminen Turkuun. Kesäkuussa Logomoo...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.

Tämä viestiketju on suljettu uusilta viesteiltä.

Aiemmat viestit (1)

Vanhimmat ensin
Sanna Eldén
Turussa 1980 - 1990 luvuilla Ilpo Vainio
Mainetta perustamassa myös Ilpo Vainio, jonka ravintola nytkin valittiin 50 parhaan joukkoon 2023
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.