Laavu

Luonto Plus: Testissä Kemiönsaaren Ekniemen laavu ruoanlaittopaikkana

Luonto Plus -ohjelmassa ihaillaan tämän viikon jaksossa Kemiönsaaren Eknimeltä avautuvia maisemia ja tehdään pikaista retkiruokaa Heikki Virtasen rakentaman Huippu-laavun tulisijalla.

Tällä kertaa ohjelman luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti tarjoilee kuvaaja Juha Paju-Heikkilälle ja toimittaja Ann-Mari Rannikolle folionyyteissä kypsennettyä yllätystä.

Viime viikolla Luonto Plus tutustui luontopolkuun kallioilla.

Juha Paju-Heikkilä
Ekniemen Huippu -niminen laavu on maanomistaja Heikki Virtasen rakentama, mutta hän on antanut sen yleiseen käyttöön.
Ekniemen Huippu -niminen laavu on maanomistaja Heikki Virtasen rakentama, mutta hän on antanut sen yleiseen käyttöön.
Juha Paju-Heikkilä
Folionyytin sisältä löytyy kypsäksi hautunutta bataattia, sipulia, paprikaa ja pekonia. Mausteina ripaus suolaa ja pippuria.
Folionyytin sisältä löytyy kypsäksi hautunutta bataattia, sipulia, paprikaa ja pekonia. Mausteina ripaus suolaa ja pippuria.
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.