Luonto Plus: Retkiruokaa Kuusiston piispanlinnan kupeessa

Luonto Plussan retkiruokavinkit jatkuvat. Tällä kertaa käpykeitin sytytetään Kaarinassa, Kuusiston piispanlinnan kupeessa olevalla nuotiopaikalla. Nopea ja syksyn herkullisin ruoka syntyy Turun Sanomien luontoasiantuntijan, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahden kokkaamana.

Ohjelman kuvaa ja editoi Juha Paju ja toimittaa Ann-Mari Rannikko.

Juha Paju
Ohjelman luontoasiantuntija Ari Karhilahti johdattaa toimittaja Ann-Mari Rannikon kohden Kuusiston piispanlinnan alapuolella olevaa nuotiopaikkaa.
Ohjelman luontoasiantuntija Ari Karhilahti johdattaa toimittaja Ann-Mari Rannikon kohden Kuusiston piispanlinnan alapuolella olevaa nuotiopaikkaa.
Juha Paju
Luonto Plussassa retkiruokaa valmistetaan retkivälinein.
Luonto Plussassa retkiruokaa valmistetaan retkivälinein.
Juha Paju
Piispanlinnan nuotiopaikan maisemissa ei ole valittamista.
Piispanlinnan nuotiopaikan maisemissa ei ole valittamista.
Juha Paju
Ohjelman luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti valmistaa nopeaa retkiruokaa toimittaja Ann-Mari Rannikolle.
Ohjelman luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti valmistaa nopeaa retkiruokaa toimittaja Ann-Mari Rannikolle.
Juha Paju
Vaikka ”tuikkukeitin” ei varsinaisesti keittänytkään, sai sen avulla kuitenkin pidettyä kattilan sisällyksen lämpimänä.
Vaikka ”tuikkukeitin” ei varsinaisesti keittänytkään, sai sen avulla kuitenkin pidettyä kattilan sisällyksen lämpimänä.
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.