Luonto Plus: Ruokaretkellä Ruissalon Kuuvassa

Luonto Plus ruokaretkeilee tässä jaksossa Ruissalon Kuuvassa. Alkumatkasta ohjelman luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti ja toimittaja Ann-Mari Rannikko taivastelevat kaatuneita kuusia ja kaarnakuoriaisen tuhoja, perillä taas Airiston harvinaista, tyyntä merenselkää.

Juha Paju
Luonto Plussan luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti (vas.) ja toimittaja Ann-Mari Rannikko ihmettelevät kaatuneita kuusia ja kaarnakuoriaisen tuhoja.
Luonto Plussan luontoasiantuntija, Turun yliopiston eläinmuseon konservaattori Ari Karhilahti (vas.) ja toimittaja Ann-Mari Rannikko ihmettelevät kaatuneita kuusia ja kaarnakuoriaisen tuhoja.

Juha Paju
Tämän hienompaa maisemaa tuskin kenenkään keittiöstä avautuu, toteavat Ari Karhilahti ja Ann-Mari Rannikko (selin).
Tämän hienompaa maisemaa tuskin kenenkään keittiöstä avautuu, toteavat Ari Karhilahti ja Ann-Mari Rannikko (selin).

Käpykeittimellä valmistetaan upeissa maisemissa tällä kertaa kookos-kasviskeittoa. Ohjelman on kuvannut ja editoinut Juha Paju.

Juha Paju
Ari Karhilahti lisää risuja ja pieniä puunpaloja tehokkaaseen käpykeittimeen.
Ari Karhilahti lisää risuja ja pieniä puunpaloja tehokkaaseen käpykeittimeen.

Juha Paju
Tehokkaalla keittimellä kookos-kasviskeitto porisee muutamassa minuutissa.Ruissalon Kuuvasta avautuu upea näkymä Airistolle.
Tehokkaalla keittimellä kookos-kasviskeitto porisee muutamassa minuutissa.Ruissalon Kuuvasta avautuu upea näkymä Airistolle.

Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.