Lukemisto

Hampurilainen vetää väkeä Sauvoon

Marttiina Sairanen
Rantolan burgerista tuli todellinen hitti tämän vuoden kesäkaudella. Yrittäjä Anne Vuorion piti nousta aamuvarhaisella, jotta hän ehti leipoa tarpeeksi sämpylöitä. Majoneesiakin kului parhaina päivinä kaksi ämpärillistä.
Rantolan burgerista tuli todellinen hitti tämän vuoden kesäkaudella. Yrittäjä Anne Vuorion piti nousta aamuvarhaisella, jotta hän ehti leipoa tarpeeksi sämpylöitä. Majoneesiakin kului parhaina päivinä kaksi ämpärillistä.

Valtava pihvi pursuaa sämpylän molemmin puolin aina tarjoilulaudalle asti. Omatekoisen sämpylän välistä kurkkaavat marinoidut punasipulit, majoneesia on reilusti.

Ei ihme, että yrittäjä Anne Vuorion ke...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk eurolla.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 1 €
Olen jo tilaaja