TS Tänään

Hampurilainen vetää väkeä Sauvoon

Marttiina Sairanen
Rantolan burgerista tuli todellinen hitti tämän vuoden kesäkaudella. Yrittäjä Anne Vuorion piti nousta aamuvarhaisella, jotta hän ehti leipoa tarpeeksi sämpylöitä. Majoneesiakin kului parhaina päivinä kaksi ämpärillistä.
Rantolan burgerista tuli todellinen hitti tämän vuoden kesäkaudella. Yrittäjä Anne Vuorion piti nousta aamuvarhaisella, jotta hän ehti leipoa tarpeeksi sämpylöitä. Majoneesiakin kului parhaina päivinä kaksi ämpärillistä.

Valtava pihvi pursuaa sämpylän molemmin puolin aina tarjoilulaudalle asti. Omatekoisen sämpylän välistä kurkkaavat marinoidut punasipulit, majoneesia on reilusti.

Ei ihme, että yrittäjä Anne Vuorion ke...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tutustun 1 kk 0 €

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Lue myös nämä yhteistyö­kumppanimme artikkelit