Treffi

Nautinnonhaluinen panda

Compic/Mauri Ratilainen<br />Siiri Nordinin lempiasennossa otetaan tukea kipeälle selälle.
Compic/Mauri Ratilainen
Siiri Nordinin lempiasennossa otetaan tukea kipeälle selälle.

Mikä suomen kielessä on vaikeinta, laulaja ja lauluntekijä Siiri Nordin?

Suomen kielessä konsonantteja sisältävät sanat on vaikea saada kuulostamaan hyvältä, kun taas englanniksi se on helpompaa.

Esiinnyt Viialan Vasenkätisten Vestivaaleilla. Mitä hyvää on vasenkätisissä?

Itse en ole vasenkätinen, mutta jokaisella tuntemallani vasenkätisellä on jokin omituinen luonteenpiirre tai juttu, joka tekee heistä mielenkiintoisia.

Kuinka pandamainen olet?

Olen pandojen tapaan nautiskelija, etenkin syömisen ja nukkumisen suhteen. Lisäksi olen diplomaattinen ja pyrin välttämään konflikteja kuten pandat. Ne eivät nimittäin nahistele keskenään, vaan lähtevät vastakkaisiin suuntiin toisensa kohdatessaan. Joten olen pandana täysi kymppi.

Olet kertonut omaavasi hyvän hajuaistin. Mistä olet saanut viimeksi vihiä?

Viime viikonloppuna haistoin pääkaupunkiseudulla enteilleen matalapaineen, ja jätin veneillyt siltä viikonlopulta väliin. Vainu ei pettänyt, sillä myrskyhän sieltä tuli.

Mikä on muumien nokkelin viisaus ja miksi?

Muumimammalta ja Pikku Myyltä tulevat kaikkein osuvimmat kommentit, kun taas Muumipeikolta kaikkein ärsyttävimmät. Joten kannattaa seurata Pikku Myyn ajatustenjuoksua.

Mihin romahti Dynastyn dynastia?

Ei se ole mihinkään romahtanut, vaan on edelleen olemassa. Dynasty oli ystäväpiiri, ja samalla myös kolme orkesteria. Dynasty ei ole hajonnut mihinkään, Killeriä ei vaan enää ole.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Millaista pullopostia olet saanut?

Tähän mennessä olen saanut hyvin kosteaa postia. Vielä en ole törmännyt paperisiin viesteihin.

Oletko tiedostava?

Olen mielestäni aika tiedostava. Välillä maailma on liian raskas paikka ja mitta tulee täyteen. Silloin katson esimerkiksi Frendit jäätikön sulamisesta kertovan dokumentin sijaan. Siitä huolimatta oppiminen on tärkeää, ja olen perusluonteeltani utelias tietämään, mitä ympärillä tapahtuu.

Kuinka usein saunot?

Aina kun on vain mahdollista, sillä se tekee hyvää äänelle ja keuhkorakkuloille. Erityisesti tykkään ottaa kovat löylyt ja pulahtaa sen jälkeen avantoon.

Olet opiskellut veneenveistoa. Mistä on uskollinen vene tehty?

Hyvästä veneestä on pidetty huolta kuin omasta lapsesta ja se on hyvin huollettu. Minulla ei ole tarpeeksi aikaa ja rahaa pitää puuvenettä, mutta iso mahonkinen vene olisi mahtava.

AKU KARJALAINEN

Faces Etnofestival pe-su 1.-3.8. Billnäsissa. Siiri Nordin esiintyy la 2.8 klo 18.