Extra

Uutisankan tutkimuksia: Merenneidolle vaatteet

TS/
TS/

Palstalla käsitellään viikon tärkeimpiä uutisia.

KIVESUUTISIA

Pieni merenneito sai burkhan (IS 21.05.). Burkhan tarkoituksena on peittää se räävi tosiasia, että koko misu on kivestä.

TIEDE

Tutkijat ehkä löytäneet vesiplaneetan (TS 21.5.). Sen teollisuus on kehittynyttä joskin yksipuolista: lähinnä sadetakkeja, saappaita sekä sateenvarjoja.

VAPAAKAUPPAUUTISIA

Teollisuus hamuaa enemmän puuta lisälannoituksella (YLE 21.5.). Paskasta ei ole pulaa, siitä huolehtivat Venäjän puutulliviranomaiset.

VAUVAUUTISIA

Äitiyslomat ovat yhä lyhyempiä (YLE 21.5.). Äidit perustelevat asiaa sillä, etteivät vauvatkaan kovin pitkiä ole.

PÄÄSSÄLASKU-UUTISIA

Päässälaskukilpailun voittajalistalla tuttuja nimiä (KALEVA 21.5.) Siellä oli neljä Veetiä sekä kolme Emiliaa eli kaikkiaan tuomariston mukaan 12 nimeä.

JUNAUUTISIA

Istuin kärysi yöjunassa Pohjanmaan radalla (HS 21.5.). Istuin kärysi, kun sillä ei ollut lippua ja konduktööri tuli paikalle.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

SOTAUUTISIA

Patrian kanuunoissa on vakavia ongelmia (YLE 21.5.). Ne ovat turvallisuusviranomaisten mukaan suorastaan hengenvaarallisia varsinkin jos sattuu olemaan siellä, minne niillä ammutaan.

POLITIIKKAA

Uusi nuija käyttöön eduskunnassa (TS 21.5.). Tänä vuonna eduskunnan nuijia onkin vaihdettu ennätysmäärä, viimeksi maaliskuussa suurempi erä.

GORILLAUUTISIA

Gorilla kävi kahvilassa Hollannissa ja rikkoi ravintolareissunsa lopuksi paikat sekä hyökkäsi erään naisen kimppuun ja kaatoi tämän lattialle. (HS 18.5.) Poliisin mukaan gorillan käyttäytymisessä ei kuitenkaan ollut mitään ihmeellistä, Turussa vastaavaa tapahtuu ilman gorillojakin joka viikonloppu.

ARMEIJAUUTISIA

Kenraaleita uusiin tehtäviin (TS 25.5.). Osa saa jatkaa eversteinä ja osalle on luvattu pesti kapteenina.

LASKUTUSUUTISIA

Asianajajaliitto kiistää laskutuksen riistäytyneen käsistä (TS 22.5.) ja huomauttaa, ettei laskuttanut laskutuksen riistäytymisen kiistäneestä lehdistötiedotteestakaan kuin sata tonnia.

PAIKALLISUUTISIA

Tampere palkkasi klovneja työntekijöiden iloksi (HS 23.5.). Mutta mitäs tuo nyt on, Turussa on ollut pellejä kaupunginjohdossa iät ajat ja suurin osa valtuutetuistakin on ihan naurettavaa porukkaa.

Roope Lipasti