Extra

Uutisankan tutkimuksia: Lisää luotiliivejä

Palstalla käsitellään viikon tärkeimpiä tapahtumia.

SOTAUUTISIA

Suomalaiset rauhanturvaajat vaativat parempia suojavarusteita (YLE 26.10.). Erityisesti toivotaan vahvistettavan luotiliivien selkäosia.

MAANTIEDEUUTISIA

Kimi oli P*skalla, mikä järkytti miljoonia teeveekatsojia (IS 23.10.), sillä kukaan ei oikein tiedä, missä päin Italiaa sellainen Peska sijaitsee.

LENTOUUTISIA

Finnairin reittiliikenne sujui normaalisti (TS 23.10.) - eli siis lennot olivat myöhässä, istumatilaa oli liian vähän ja ruoka pahaa.

POLITIIKKAA

Lipposen mukaan Nato-harkinta vaatii laajan selvityksen (YLE 23.10.). Nato-harkintaan ei Lipposen mielestä pidä rynnätä suinpäin, vaan ensin pitää selvittää, kannattaako asiaa ryhtyä harkitsemaan vai hyväksytäänkö se suoralta kädeltä.

UUTISIA RUOTSISTA

Ruotsiin on valittu uudet ministerit (YLE 23.10.) Entisten puoluetausta oli (kok.), nykyisten (maks.lupamaks.).

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

PAIKALLISUUTISIA

Joka viides turkulaisnuori uskoo rotujen älykkyyseroihin (HS 24.10.). Esimerkiksi tamperelaisrodun arvellaan olevan jossain apinoiden ja helsinkiläisten välimaastossa. Tamperelaisrodun edustajat ovat pahastuneet vertauksesta ja muistuttavat, etteivät he edes muistuta helsinkiläisiä.

KAUPALLISIA UUTISIA

Vesa Keskinen hankki miljoonatalonsa petoksella (IL 23.10.). Hän oli muun muassa väittänyt, että kyläkaupassa myytävät tuotteet ovat "halpoja" ja että ostamalla saman tien viisi kappaletta hehkulamppuja "säästää".

LATOUUTISIA

Huumeet tekivät Tiina Jylhän vainoharhaiseksi (IL 24.10.). Hallusinaatiot olivat pahat, sillä hän kuvitteli tavanneensa hienon miehen, jolla oli valtavasti rahaa ja hienoja taloja. Kun huumeiden vaikutus hälveni, talot osoittautuivat latojen kuviksi.

TAKINKÄÄNTÖUUTISIA

Jörn Donner vaihtoi taas puoluekirjansa (IS 26.10.), sillä hän on ahmimisiässä ja sai jo edellisen luettua.

TSARISTISIA UUTISIA

Putin aikoo jatkaa politiikassa presidenttikautensa jälkeen (YLE 25.10). Vielä hän ei osaa sanoa tarkalleen missä tehtävissä, mutta jossain taustalla, mahdollisesti tsaarina.

URHEILU

Real laittaa Beckhamin myyntiin (IS 25.10). Kaupan päälle ostaja saa täydellisen hiustenhoitosetin.

VIINAUUTISIA

EU:n mukaan votkaa voi tehdä rypäleistäkin (HS 25.10.). Itse asiassa EU:n huippukokouksen pikkutunneilla sorvatun muistion mukaan on ihan shama, mishtä votkaa tehdään, kunhan shitä vain tehdään ja riittäväshti.

ONNETTOMUUSUUTISIA

Kaatunut heliumrekka katkaisi liikenteen (HS 24.10.). Onneksi vain hetkeksi, sillä heliumrekka nousi nopeasti pystyyn ja jatkoi leijumistaan kohti taivaanrantaa.

Roope Lipasti