Extra

Gallup: Paljonko lapsia haluat?

TS/Tara Lehtonen<br />Saara Ruohonen, 17 v - Tytön ja pojan. Jos lapsia on parillinen määrä, he eivät tappele niin paljon.Saara Lempinen, 14 v - Haluaisin pienen ison perheen. Ainakin kolme lasta, ehkä vielä enemmän. Kaksi on tylsä luku ja kolmella olisi enemmän seuraa toisistaan. Yksi tyttö ja kaksi poikaa olisi kivoin yhdistelmä.Jonne Vaattovaara, 22 v - En yhtään, sillä maailmassa on aivan liikaa vanhempia tarvitsevia lapsia. Adoptio olisi ainoa vaihtoehto, mutten usko, että minusta olisi siihen vastuuseen.Eero Laaksonen, 18 v - Seitsemässä veljeksessä on sitä jotain, joten haluaisin seitsemän poikaa.
TS/Tara Lehtonen
Saara Ruohonen, 17 v - Tytön ja pojan. Jos lapsia on parillinen määrä, he eivät tappele niin paljon.Saara Lempinen, 14 v - Haluaisin pienen ison perheen. Ainakin kolme lasta, ehkä vielä enemmän. Kaksi on tylsä luku ja kolmella olisi enemmän seuraa toisistaan. Yksi tyttö ja kaksi poikaa olisi kivoin yhdistelmä.Jonne Vaattovaara, 22 v - En yhtään, sillä maailmassa on aivan liikaa vanhempia tarvitsevia lapsia. Adoptio olisi ainoa vaihtoehto, mutten usko, että minusta olisi siihen vastuuseen.Eero Laaksonen, 18 v - Seitsemässä veljeksessä on sitä jotain, joten haluaisin seitsemän poikaa.

Saara Ruohonen, 17 v

n - Tytön ja pojan. Jos lapsia on parillinen määrä, he eivät tappele niin paljon.

Saara Lempinen, 14 v

n- Haluaisin pienen ison perheen. Ainakin kolme lasta, ehkä vielä enemmän. Kaksi on tylsä luku, ja kolmella olisi enemmän seuraa toisistaan. Yksi tyttö ja kaksi poikaa olisi kivoin yhdistelmä.

TS/Tara Lehtonen
TS/Tara Lehtonen
TS/Tara Lehtonen
TS/Tara Lehtonen
TS/Tara Lehtonen
TS/Tara Lehtonen
TS/Tara Lehtonen<br />Sini Lehto, 16 v - Haluaisn tytön ja pojan, sillä kaksi on sopiva määrä.
TS/Tara Lehtonen
Sini Lehto, 16 v - Haluaisn tytön ja pojan, sillä kaksi on sopiva määrä.
TS/Tara Lehtonen<br />Eeva Karhu, 17 v - Tahtoisin tytön ja pojan. Minulla on itselläni veli, joten tiedän että pikku- tai isoveli on hyvää seuraa.
TS/Tara Lehtonen
Eeva Karhu, 17 v - Tahtoisin tytön ja pojan. Minulla on itselläni veli, joten tiedän että pikku- tai isoveli on hyvää seuraa.