Matkailu

Tunturi
tanssii
Saariselällä

Ivalolainen Tanssiseura Heinäkengät ry järjestää yhdessä Saariselän Tunturihotellin kanssa kolmipäiväisen tanssitapahtuman 23.-25.9.2005. Tunturi Tanssii -tapahtuma on tarkoituksella sijoitettu ruska-aikaan, ja aikataulu rakennettu sellaiseksi, että kaikilla on mahdollisuus viikonlopun aikana nauttia tanssin lisäksi myös luonnosta, toteaa Tanssiseura Heinäkengät ry:n puheenjohtaja Lauri Wesslin.

Tanssin harrastajia tulee jatkuvasti lisää, ja erilaisille tanssikursseille ja tapahtumille on tällä hetkellä kysyntää, kertoo Wesslin.

- Ruskaviikonlopun aikana keskitytään ns. perustansseihin alkeis- ja jatkoryhmissä. Jokaisella on mahdollisuus parantaa taitojaan mm. kävelyhumpassa, valssissa, foxtrotissa ja tangossa.

Tapahtumapaikkana toimii Saariselän Tunturihotelli, jonka kolme tanssilattiaa antaa mahdollisuuden suurenkin tapahtuman järjestämiseen, toteaa Tunturihotellin myyntipäällikkö Marja Männistö .

Tanssiseura Heinäkenkien ja Saariselän Tunturihotellin yhteisenä tavoitteena on luoda Tunturi Tanssii -tapahtumasta vuosittainen tapahtuma.