Teemat

Lippo Lassila (2. vas.) ja Pekka Virkkunen (2. oik.) käyvät saunomassa itse rakennetulla saunalautallaan kerran tai kaksi viikossa. Saunakavereina miehillä on Markku Agge (vas.) ja Turun yliopiston hammaslääketieteen laitoksen laboratoriossa työskentelevät japanilaiset Keiichiro Uchikura ja joukon ainoa nainen Shoko Miura.
Salla-Mari Tornio oli perhevapaalta työelämään palatessaan uudenlaisessa elämäntilanteessa, sillä uutta työpaikkaa hakiessaan hänen piti ottaa huomioon myös pienet lapset, Elias (oik.) ja Oiva. Työn ja perheen yhteensovittamisessa Tornio sai apua Aura-koulutuksen toteuttamasta maksuttomasta valmennuksesta.
Kalevi Saukkonen on tehnyt jonkunlaisen harjoituksen joka päivä vuodesta 1997 saakka. Nykyisin hän kävelee usein Kerttulan urheilukenttää ympäri tukenaan itse tehty kävelykeppi.
Kanojen ulkonapitokielto päättyi kesäkuun alussa ja ne pääsivät kirmaamaan kesälaitumelle. Muuttolintujen kevätmuuton aikaan kanat on pidettävä sisällä lintuinfluenssavaaran takia.
Kakkosluokkalaiset ja Martti Syrjä ovat olleet tiivis porukka. Lasten siirtyessä kolmannelle luokalle heidän tiensä kuitenkin erkanevat.
Jordon McBeath Yhdysvaltain 10. vuoristodivisioonasta on palvellut viimeksi Irakissa. Silti hän vaikuttui suomalaisten puolustustaktiikoiden taituruudesta Lapin maastossa.
Roope Lipasti Jälkipuinti verkon profiilikuva nettikuva
Samuli Pasanen on pyörittänyt Tuomiokirkkosillan kupeeseen levittäytyvää Kirkkopuiston terassia yhteistyökumppaneidensa kanssa kesästä 2020 alkaen.
Amanda Storrank (vas.), Emma Vihermä ja Oliver Hauninen siirtyvät tämän lukukauden jälkeen uusiin kouluihin.
Mansikkakakku kuuluu kesään. Piknikillä se nautitaan annoksina pikkupurkeista.
Insinööri Mikko Kukkonen suunnitteli tislauslaitteistonsa itse. Kaikki miehen vaatimukset huomioinut laitevalmistaja löytyi Kiinasta.
Kristoffer Östmanin mielestä Löytö App sopii parhaiten ihmisille, joille kahvittelu on arkipäivää ja jotka haluavat tutustua pienkahvilakulttuuriin laajemmin.
Yrittäjät Mari Jokiranta (vas.), Anna Malmilehto ja Marja Kuronen uskovat, että hautaamisen kulttuuri on murroksessa, sillä yhä harvempi kuuluu kirkkoon.
Ida Holmberg (vas.) on harrastanut ilmajoogaa noin puoli vuotta. Mukana myös Emma Määttä.
Aaron Östberg on harrastanut sirkusta syntymästään saakka. Nelivuotiaana hän aloitti trampoliinivoimistelun.
– Aloin ymmärtää puutalorakkautta vasta, kun olin asunut talossa jonkin aikaa. Talot sulkevat keskelleen suojaisan sisäpihan. Olemme kuin maalla, vaikka olemme keskellä kaupunkia, Ilona Tuominen sanoo.
Kalalokit eivät välitä vaikka pesän ympärillä hälinää olisikin. Tämä lintu saa nauttia Turun tunnetuimpiin kuuluvista maisemista pitkään, sillä haudonta kestää kolmesta neljään viikkoa.
Antero (vas.) ja Eelis Lynne palasivat nyt toukokuussa pitkältä reissulta taas koti-Suomeen.
Krista Kosonen kokee, että viimeiset parikymmentä vuotta ovat menneet nopeasti.
Pekka ja Outi Saavalainen perustivat lyhytaikaiseen majoitukseen tarkoitetun Villa Shamanin kolme vuotta sitten. Nimi syntyi eräänä iltana paljussa.