Reseptit

Syö sesongin mukaan: Pohjolan wasabi ja eksoottiset hedelmät maustavat ruokaviikkoa, jonka pohjana ovat varastokasvikset

HELENA SAINE-LAITINEN
Raikasta bataattisoseen makeutta sitruunalla ja tuoreilla yrteillä. Vuohenjuusto antaa ruokaisan säväyksen.
Raikasta bataattisoseen makeutta sitruunalla ja tuoreilla yrteillä. Vuohenjuusto antaa ruokaisan säväyksen.

Varastokasviksien kuten perunoiden, sipulien, kaalien ja juurestenkin saatavuus alkaa vähitellen hiipua, ja uutta satoa saadaan vielä odotella.

Tuontituotteiden lisäksi nyt kannattaa hyödyntää kotimai...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.