Ruokareseptit

Muistatko oopperan, kappelin, metsästäjän ja oskarin? Tee itse neljä klassista hiukopalaa, jos niitä ei enää ravintolasta löydy

HELENA SAINE-LAITINEN
 Ylelliseen oskarinleipään kuuluu perinteisesti säilykeparsa, mutta halutessasi voit vaihtaa sen höyrytettyyn vihreään tankoparsaan.
 Ylelliseen oskarinleipään kuuluu perinteisesti säilykeparsa, mutta halutessasi voit vaihtaa sen höyrytettyyn vihreään tankoparsaan.

Ravintolat tarjosivat hiukopalaa pikkunälkään sen jälkeen, kun keittiö oli jo virallisesti mennyt kiinni. Paahdettujen tai mieluummin vielä voissa paistettujen leipäviipaleiden päälle kelpasi lastata ...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.

Tämä viestiketju on suljettu uusilta viesteiltä.

Aiemmat viestit (1)

Vanhimmat ensin
muistan
Ruokaisat leivät
Olipa nostalginen artikkeli, en muistanutkaan miten monipuolisia ne olivat.
On tullut tilattua niitä joskus ravintolassa, siitä on siis jo aikaa. Pitänee tehdä jonakin päivänä, aivan ohjeiden mukaan, kyllä sillä täyttyy.
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.