Viini

Ruoan ja viinin yhdistäminen ei ole salatiedettä – kokosimme pienen viinioppaan, jonka vinkeillä pääset hyvään alkuun

Harri Kuittinen
Kokeile estottomasti esimerkiksi pehmeää ja vähätanniinista Pinot noir -rypäleestä valmistettua punaviiniä kasvisten, kalan ja kanan kanssa tai itävaltalaista Grüner veltlaineria possunfileen kera. Kuohuviini sopii melkein kaikelle ja roseekin yllättävän monelle ruoalle.
Kokeile estottomasti esimerkiksi pehmeää ja vähätanniinista Pinot noir -rypäleestä valmistettua punaviiniä kasvisten, kalan ja kanan kanssa tai itävaltalaista Grüner veltlaineria possunfileen kera. Kuohuviini sopii melkein kaikelle ja roseekin yllättävän monelle ruoalle.

Punaista lihalle, vaaleaa kalalle ja roseeta salaatille? Ei välttämättä.

Hyvä ruoka ansaitsee seuraansa yhtä hyvän viinin, mutta niiden yhdistelyssä kannattaa olla luova ja luottaa omaan makuaistiinsa.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tutustun 1 kk 0 €

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tee tilaus verkkosivuillamme.