Reseptit

Näin loihdit kotona ravintolatasoisen fine dining -illallisen neljälle hengelle vain 60 eurolla – yksinkertaisuus on valttia, kun pieniä ruokalajeja on useita

Ruuan asettelu lautaselle eli pleittaus tekee annoksesta houkuttelevan. Älä täytä lautasen koko pinta-alaa, vaan sommittele pieni annos keskelle tai lautasen sivulle. Korosta pääraaka-ainetta ja rytmitä sitä lisukkeilla. Vältä isoja elementtejä. Leikittele erilaisilla muodoilla. Vihreät yrtit ja värikkäät öljyt tuovat annokseen eloa. Älä kuitenkaan peitä annosta kastikkeella.
Ruuan asettelu lautaselle eli pleittaus tekee annoksesta houkuttelevan. Älä täytä lautasen koko pinta-alaa, vaan sommittele pieni annos keskelle tai lautasen sivulle. Korosta pääraaka-ainetta ja rytmitä sitä lisukkeilla. Vältä isoja elementtejä. Leikittele erilaisilla muodoilla. Vihreät yrtit ja värikkäät öljyt tuovat annokseen eloa. Älä kuitenkaan peitä annosta kastikkeella.

Neljä ruokalajia. Neljä ruokailijaa. 60 euroa.

Siinä ovat lähtökohdat fine dining -tyyppiselle illalliselle kotioloissa.

Kun valmistelut on tehty suunnitelmallisesti, ei isäntäväki joudu viettämään koko...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Lue juttu ja tutustu myös muuhun digisisältöömme.

Tilaa 1 kk 1,90 €

Tee tilaus verkkosivuillamme. Pääset lukemaan jutun ja tutustumaan myös muuhun digisisältöömme.

Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.