Jyrki Tsutsunen kokkaa hämmentäviä annoksia kävyistä ja muurahaisista – Näin valmistat amareton pihlajasta ja jälkkärin männynkävyistä

Villikokki Jyrki Tsutsunen ei halua miellyttää, vaan hämmentää meitä ajattelemaan, mitä ruoka lopulta oikein on. Hänen Suomen luonnosta keräämänsä raaka-aineet maistuvatkin lautasella hämmentävän hyviltä. Tsutsusen resepteillä piristät illallispöytääsi suomalaisella amaretolla, marinoiduilla männynkävyillä, aromaattisella pihkaöljyllä ja fermentoiduilla villivihanneksilla.

Harri Kuittinen
Jyrki Tsutsunen on kiertänyt maailmalla hämmentämässä ihmisiä kävyistä ja muista suomalaisen luonnon raaka-aineista tekemillään annoksilla. Palaute on ollut kiittävää.
Jyrki Tsutsunen on kiertänyt maailmalla hämmentämässä ihmisiä kävyistä ja muista suomalaisen luonnon raaka-aineista tekemillään annoksilla. Palaute on ollut kiittävää.

Riikka Happonen

Kokki Jyrki Tsutsunen tekee mielikuvituksellista ruokaa luonnosta löytyvistä raaka-aineista kuten muurahaisista ja männynkävyistä. Hän kertoo kiinnostuneensa villiruoasta jo kokkivuosin...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk eurolla.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 1 €
Olen jo tilaaja
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.