Välimerellisten ruokaklassikoiden salaisuus on sardelli, jota ei pidä sekoittaa anjovikseen

Kääräise caesarsalaatin kastike, krutongit ja muut ainekset muutaman romainesalaatinlehden sisälle ja sido kimppu ruohosipulin varrella. Näin voin syödä salaatin käsin.
Kääräise caesarsalaatin kastike, krutongit ja muut ainekset muutaman romainesalaatinlehden sisälle ja sido kimppu ruohosipulin varrella. Näin voin syödä salaatin käsin.

TS-LM, Riikka Happonen

Sardelli on verraton kalasäilyke, joka Suomessa usein sekoitetaan anjovikseen, vaikka kyse on tyystin eri kaloista. Ole siis tarkkana kauppojen säilykehyllyillä. Anjovis- ja ja...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk maksutta.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 0 €
Olen jo tilaaja