Tiirikkalassa tarjoillaan viikonloppuisin lähiruokabrunssia

HELI NIEMINEN

Vähätorilla sijaitsevassa Anniskelukahvila Tiirikkalassaon sekä lauantaisin että sunnuntaisin tarjolla brunssilautanen, ja nopealla vilkaisulla näkee, että se on varsin suosittu tuote. Brunssilla istuu sekä pariskuntia että isompia seurueita.

Tiirikkalan brunssi on lähiruuan juhlaa, sillä lähes jokainen lautasella oleva tuote on jonkin alueen pientuottajan valmistama. Brunssiin kuuluu muun muassa Kolatun juustolan Valmabrie-juustoa, Saloniemen Tahdonvoima-goudaa ja West Charkin ilmakuivattua Lumikinkkua. Savulohi tulee Kirjalasta.

- Brunssilautanen oli yksi ensimmäisiä asioita, joihin halusin muutoksen kun aloitin Tiirikkalassa keittiömestarina, kertoo Pasi Kuronen.

- Korvasimme kaikki ulkomaista alkuperää olevat tuotteet lähiruualla, ja siitä on tullut todella paljon kiitosta asiakkailta.

Tiirikkalan brunssilautanen on freesi ja puhtaiden makujen täyttämä, erityiskiitoksen ansaitsevat mehevä munakas ja pieni piiraspala. Brunssilautastaan voi täydentää leipäpöydästä, josta löytyy muun muassa leipää, levitteitä ja hedelmiä. Yksi leipäpöydän suosituimmista tuotteista on talon oma tomaattipesto.

Erityiskehut näille:

 

+ Mehevä munakas

+ Leipäpöydän tomaattipesto

+ Lähijuustot

+  Kuohuviini pienellä lisämaksulla

Lähiherkkuja - puhtaita makuja!

Anniskelukahvila Tiirikkala, Vähätori 3. Brunssi lauantaisin klo 11-16, sunnuntaisin klo 12-16. Hinta 15 e, kuohuviinin kanssa 19 e. Alle 8-vuotiaat lapset puoleen hintaan.

Lue myös jutut  Roots Kitcheninja Wanhan Tammen kahvilanja ravintola 3 linjan brunsseistasekä Mex-Mexin uudesta brunssista- mukana lista jossa kymmenen muunkin turkulaisravintolan brunssit, hinnat ja aikataulut.