Ruoka

Osteria Ovo lopettaa jokirannassa - tilalle välimerellinen ravintola

Turun Aurajokirannassa, aivan Linnankadun alussa ravintola Ovo - Osteria Romanalopettaa toimintansa lauantaina 16.4. Yritys ilmoitti asiasta keskiviikkoiltana Facebook-sivuillaan.

"Emme ehdi enää olemaan läsnä Ovossa niin paljon kuin haluaisimme. Ja Ovo on juuri sellainen paikka, joka kaipaa omistajien läsnäoloa. Siispä olemme tehneet päätöksen luovuttaa Ovo eteenpäin uudelle ravintoloitsijalle," kerrotaan Ovon Facebook-sivuilla.

Ovon takana ovat yrittäjät Salla-Mariaja Luca Platania, joiden perustama, Hansakorttelin Kultatalossa toimiva Pizzariumon Turusta eri puolille Suomea yhteistyössä Royal Ravintoloiden kanssa.

-Keskitymme tällä hetkellä Pizzariumin toimintaan, mutta on meillä muitakin projekteja, kertoo yrittäjä Salla-Maria Platania. Hän lisää, että Ovo-ravintola ehkä avataan myöhemmin jonnekin muualle.

Platania kertoo perheen muuttaneen Turusta Helsinkiin töiden vuoksi, ja Plataniat luopuvat Ovosta juuri aikasyihin vedoten.

Ovo sulkeutuu 16.4. ja paikka on kiinni pari viikkoa.

Tarkoituksena on, että ennen vappua tiloissa avautuu välimerellistä ruokaa tarjoava ravintola, jonka ruokalistalle kuuluvat mm. pizzat. Osa Ovon henkilökunnasta jatkaa uuden yrittäjän palveluksessa. Uusi yrittäjä tiedottaa suunnitelmistaan lähipäivinä.

Ensimmäisenä Ovon lopettamisesta uutisoi .