Ruoka

Nuorten aikuisten Food and Hope -ruokailut alkavat jälleen

Viime keväänä Mikaelinseurakunnassa järjestettiin nuorten aikuisten Food and Hope -ruokailuita.  Suositut ruokailut jatkuvat nyt syksyllä Mikaelin seurakuntakodilla. Tilaisuuteen osallistuvat toivotetaan tervetulleiksi mukaan vaikka nälkäisenä, sillä luvassa on maittava päivällinen livemusiikilla ja tietoiskuilla höystettynä.

Food and Hope -ruokailun ruuanjakelussa on paikkoja vapaaehtoisillekin, jos tuntee halua auttaa järjestelyissä.

- Ruuanjakoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Riittää, kun tulee paikalle vaikka puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua, kertoo Mikaelinseurakunnan pastori Kristiina Friman.

Ruokailuun toivotetaan tervetulleiksi mukaan kaikki opiskelijat ja nuoret aikuiset, joilla jääkaappi kaipaisi täydennystä tai lisäapu elämänhallintaan ei tuntuisi huonolta idealta. Illan päätteeksi ruokailuun osallistuneet saavat kotiinviemisinä ruokakassin.

Seuraava Food and Hope -ruokailu on Mikaelin seurakuntakodissa (Puistokatu 13) torstaina 18.9. klo 17. Lokakuun ruokailu järjestetään torstaina 23.10. klo 17. Silloin mukana on muusikko Laura Kalaja ja marraskuussa vietetään torstaina 20.11. pikkujoulua. Maksuttomat tilaisuudet järjestää Mikaelinseurakunta yhteistyössä Mikaelin ystävien ja Kansan Raamattuseuran kanssa.