Ruoka

​Mansikka ja kumppanit kokkaavat pop-upisti Kustavissa

Elokuun alku tarjoaa herkuttelua Kustavin Kipinässä, jossa kesän popup-menu lähentelee finaalia. Mestariksi on saatuTurun Logomosta eli . Häntä avustavat Jouni Kuruja .

Heinä–elokuussa Kipinän keittiössä Mansikan lisäksi Johan Hellsten, Jukka Arvela, Siggi Hallja Mikko Leminen. Ideana on, että jokainen mestari loihtii samasta ruokakorista haluamansa makuisen ja itsensä näköisen kokonaisuuden.

– Luvassa on yllättävää ja erikoista. Viime vuonna samaisessa popupissa hyödynsimme Kustavin luonnon antimia, kuten jäkälää. Popupissa on upeaa se, että raja on oma mielikuvitus. Jos haluan, niin teen vaikka siiasta jäätelöä, nauraa Mansikka.

Mansikan ja kumppanien makumaailmaan voi tutustua Kustavissa 1.–4. elokuuta. Tiedustelut ja varaukset: Pekka Kuru,