Mbakery laajentaa kahvilaan ja tehtaanmyymälään

VIVI WIHANTO

Tuore turkulainen konditoria-alan yritys Mbakery laajentaa kesän lopulla toimintaansa. Mälikkälässä vanhoissa Aschanin tiloissa tuotantoa pyörittävä Mikko Hietalaavaa elo-syyskuussa kahvilan uudistuneeseen Kauppahalliin, jota hän pyörittää yhdessä yrityskumppaninsa Katja Nurmenkanssa. Piece of cake -niminen kahvila tulee sijoittumaan Kauppahallin uuteen ravintolamaailmaan 36 neliön kokoiselle alueelle.

– Anniskeluoikeuksilla varustettuja omia asiakaspaikkoja tulee yhteensä 24, joiden lisäksi alueella on myös 64 jokaisen yrittäjän yhteistä paikkaa. Kahvilan päätuotteita ovat Mbakeryn omat leivokset ja kakut, joita löytyy sekä suolaisena että makeana, Mikko Hietala kertoo.

Niiden lisäksi tarjolla on myös muun muassa salaattibuffet ja erilaisia pasta-aterioita. Lauantaisin asiakkaita hemmotellaan leivosbrunssilla.

– Kahvila tulee olemaan myös tietynlainen showroom, jossa asiakkaat pääsevät seuraamaan esimerkiksi kondiittorin työnäytöksiä, Hietala visioi.

Kahvilan lisäksi Mbakery saa myös tehtaanmyymälän, joka avataan elokuun alussa tuotantotilojen yhteyteen. Tehtaanmyymälän yhteistyökumppaniksi tulee leipomo Rosten, joten tarjolla on myös perinteisiä leipomotuotteita. Kesän lopussa yritys aloittaa myös verkkokaupan, josta asiakkaiden on mahdollisuus tilata tuotteita ympäri Suomea.