Ruoka

Yksitoista uniikkia pienpanimo-olutta Alkoon helmikuussa

Helmikuun neljäntenä päivänä Alkoon tulee myyntiin 11 ainutlaatuista, pienpanimoiden valmistamaa käsityöläisolutta.

Tämä alkuvuoden kampanja esittelee uusia, vastakehitettyjä ja tuoreita oluita, jotka on pantu viime vuoden ja alkuvuoden 2013 aikana. Kaikki oluet tulevat eri panimoista ja ne edustavat yhdeksää eri oluttyyppiä.

Tuotteet ovat käsityöläisoluita (hand-crafted beers), jotka eivät ole aikaisemmin olleet myynnissä Alkossa, eivätkä laajamittaisesti myynnissä muuallakaan. Oluet ovat erikoiseriä, ja niitä on vain rajallisesti saatavilla.

Alkon 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi helmikuussa 2012 myymälöihin tulleet uniikit pienpanimo-oluet saavat näin toivottua jatkoa. Tuolloin 10 kotimaista pienpanimoa valmisti erikoiserän juhlakauden olutta.

Nyt yhdeksän kotimaisen lisäksi valikoimaan tulee kaksi tanskalaista pienpanimo-olutta. Tuotekohtaisen saatavuuden voi tarkastaa alko.fi -sivuilta 4.2.2013 alkaen.

Myyntiin tulevat käsityöläisoluet ovat Laitila Kukko Ale, Malmgårdin Panimon Huvila Oak Porter, Mikkeller Sort Gul Black India Pale Ale, Nokian Tuplakeisari, Nørrebro Kings County Brown Ale; Beer Hunter's Mufloni Saison de Randonneur Kataja Edition, Saimaan Juomatehtaan Marsalkka Savu, Stadin Panimon American Saison, Suomenlinnan PanimonZander Winter Ale, Teerenpeli Vehnäväinö ja Vakka-Suomen Panimon Prykmestar Schwarzbock.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Taulukko, jossa lisätietoja oluista, löytyy

Lue myös juttu Suomen pienimmästä panimosta