Broilerissa piilee pelottava pöpö
VIIKON
ANALYYSI
harri.kaven@ts.fi
Broilerin tarina alkaa hautomosta, jossa emokanalassa tuotetut munat kehittyvät untuvikoiksi noin 21 viikossa. Näin kerrotaan Suomen Broileriyhdistyksen verkkosivuilla.
VIIKON
ANALYYSI
harri.kaven@ts.fi
Broilerin tarina alkaa hautomosta, jossa emokanalassa tuotetut munat kehittyvät untuvikoiksi noin 21 viikossa. Näin kerrotaan Suomen Broileriyhdistyksen verkkosivuilla.
Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.