Aatteen puolesta

Minä todella toivon että jonain päivänä meistä jokainen osaisi käyttää ihan omia aivojaan ja pystyisi erottamaan oikean teon väärästä. Minä toivon että kaikki nämä suuren aatteen ihmiset, nämä turkistarhaoihin ja koe-eläinlaboratorioihin iskuja tekevät, avaisivat silmänsä ja heräisivät.

Sillä tällä hetkellä heidän toimintansa syö maata oikean eläinsuojelun jalkojen alta. Sillä ei ole mitään tekemistä minkään suuren aatteen tai eläinsuojelun kanssa. Iskut tehdään vain ja ainoastaan oman itsen takia.

Paitsi että nämä itseään vapauttajiksi kutsuvat aiheuttavat mittavat taloudelliset vahingot yhteiskunnalle, aiheuttavat he suurempaa kärsimystä ja tuskaa kuin mitä tarhaus koskaan aiheuttaa turkiseläimille. Lisäksi teoilla vaarannetaan monien luonnonvaraisten eläinten elämä tarhan ympäristössä.

Jos halutaan toimia turkiseläinten parempien eläinolojen puolesta, ne saatetaan saavuttaa yhteistyössä turkistarhaajien ja viranomaisten kanssa. Ehkä kannattaa tutustua turkistarhaukseen, työskennellä tarhalla, seurata eläinten elämää ja miettiä miten sitä oikeasti voi parantaa.

Olisi ensin hyvä tutkia, että tietää minkä puolesta toimii.
Susi