Ei nimi miestä pahenna?

Suomesta löytyy paljon omaperäisiä nimiä, joiden perusteella on mahdollista erottaa kantajansa toisistaan. Valitettavasti kaikille ei kuitenkaan riitä ikiomaa nimeä, vaan kaimoja saattaa omastakin kotikaupungista löytyä useampia. Sen takia onkin hyvä varmistaa, onko kyse omasta tuttavasta vai tuntemattomasta, ennen kuin tekee liian hätäisiä johtopäätöksiä pelkän nimen perusteella.

On hienoa, että ihmiset esittävät omia mielipiteitään ja ottavat kantaa itseään mietityttäviin asioihin. Toivoisin kuitenkin, että erityisesti vahvat mielipiteet esitettäisiin niin, että niiden esittäjät identifioituisivat tarkasti. Pelkkä nimi ja asuinpaikka eivät Turunkaan kokoisessa kaupungissa riitä kertomaan, kenestä todella on kyse. Omien tietojeni mukaan itsellänikin on tällä seudulla vähintään kolme kaimaa.

Toivon tällä kirjoituksellani tekeväni selväksi, etten minä Päivi Tuulikki Eskola, Loimaalta kotoisin oleva Turun yliopiston opiskelija, ole koskaan aikaisemmin kirjoittanut minkään lehden yleisönosastolle ja haluan irtisanoutua kaikista kirjoituksista, jotka minuun mahdollisesti on yhdistetty.
Päivi Eskola
Opiskelija
Turku