Suomessa on naisvalta

Lehtikuva<br />Eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen ja tasavallan presidentti Tarja Halonen valtiopäivien avajaisissa.
Lehtikuva
Eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen ja tasavallan presidentti Tarja Halonen valtiopäivien avajaisissa.

Suomea hallitsevat naiset. Tämä kävi selville, kun vietettiin vuoden 2001 valtiopäivien avajaisia. Presidentti ja eduskunnan puhemies, molemmat naisia, olivat avaamassa valtiopäiviä. Protokollan mukaan he ovat ensimmäisinä valtion hierarkiassa.

Televisiolähetyksessä haastateltiin kolmea henkilöä eduskunnan käytävällä avajaisista, haastattelija ja haastateltavat olivat kaikki naisia. Miehet eivät saaneet sanansijaa koko juhlallisuuden aikana.

Suomessa on voimassa tasa-arvolaki. Laki laadittiin naisten aseman parantamiseksi. Näyttää siltä, että pian tarvitaan laki suojaamaan miesten etuja.

Naiset ovat niin aktiivisia omalle asialleen, että ovat saaneet sanansa hyvin kuuluville tiedotusvälineiden kautta. On naisten tuntia ja naisten makasiinia, on Helmi-ohjelmia ja haastatteluja, missä naiset haastattelevat naisia ja kaikissa puhutaan vain naisten asiaa, niin kuin miehiä ei olisi olemassakaan.

Tämän kaiken miehet antavat tapahtua vain sillä perusteella, että jos joku nousisi vastustamaan tätä kehitystä, hänet leimattaisiin sovinistiksi, taantumukselliseksi ja vanhanaikaiseksi. Miehiltä puuttuu tänä päivänä ryhtiä puolustaa omia etujaan. Omien etujen puolustaminen ei tarvitse olla nyrkkivaltaa.

Herätkää miehet huomaamaan, mihin me olemme joutuneet. Toteutetaan tasa-arvolakia niin, että miehetkin saisivat sen aseman mikä heille kuuluu yhteisessä Suomessamme.
Totuuden puhuja