Raamattu kieltää selkein sanoin

Vastine emeritusarkkipiispa Mikko Juvan mielipiteisiin TS:n Extra-liitteessä 17.2.

Olemme parhaillaan päättämässä eräästä tärkeästä asiasta Suomen kansan kohdalla. Elämmekö Luojamme ja Jumalamme suunnitelmissa vai haluammeko itse asettua Luojan paikalle ja sanoa mikä on oikein ja mikä väärin.

Mikko Juva sanoo, ettei Raamatussa ole sanottu, että seksuaalinen ja avioliiton kaltainen suhde kahden miehen tai kahden naisen välillä olisi Jumalan luomistyön vastainen. Kuitenkin Jumala sanassaan aivan selvästi tuo julki oman luomistyönsä tarkoituksen.

Tässä muutamia jakeita Raamatusta:

"Sentähden Jumala on heidät heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen häpäisemään itse omat ruumiinsa. Nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

Sentähden on Jumala hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin, sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen:

Samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti." (Uusi testamentti Room. 1:26-28)

"Älä makaa miehenpuolen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, se on kauhistus." (3. Moos. 18:22)

Voiko sitä sen selkeämmin sanoa?

Otetaan Jumalan sana niin kuin se on kirjoitettu ja noudatetaan sitä, niin saamme elää elämäämme kansana ja yksilöinä onnellista ja täysipainoista elämää. Vapautuksen synneistä ja iankaikkisen elämän mahdollisuuden antaa kuitenkin vain Jeesuksen sovitustyö Golgatalla ja Hänen henkilökohtainen vastaanottamisensa elämäämme.
Näin ajattelee:
Yks' Luojan luoma kukkanen