Paraislaiset
etuoikeutettuja

Sääliksi käy potilaita, jotka suuremmissa (ja pienemmissäkin) kaupungeissa pyrkivät asiantuntevaan terveyskeskushoitoon, - odotusaika kuuluu olevan todella pitkä. Väitetään, ettei julkinen sektori enää selviä tehtävistään.

Paraisilla, kiitos hyvin järjestettyjen kunnallisten peruspalvelujen, paraislaiset mm. pääsevät nopeasti asiantuntevaan sekä paneutuvaan hoitoon terveyskeskukseen tai hammashoitolan vastaanotolle.

Lapseni on aikanaan ollut täällä erinomaisessa kunnallisessa päivähoidossa, jonka riittävyydestä on huolehdittu kaikille halukkaille.

Nykyisin perheemme nauttii lasten erittäin korkealuokkaisesta peruskouluasteen opetuksesta, jossa oppilaat huomioidaan koulun puitteissa myös yksilöinä ja heistä välitetään henkilökohtaisella tasolla.

Paraisten kaupungin ja sen henkilökunnan toiminta on kuntalaisen näkökulmasta ollut todellista hänen perusturvallisuudestaan huolehtimista, - puhumattakaan muista elämän mukavuuksista, joita Parainen asuinpaikkana voi tarjota. Yksityissektorinkin palvelut kunnossa. Enempää ei voisi toivoa kotipaikkakunnaltaan.

Kiitos ja yhtä hyvää jatkoa teille kaikille paraislaisille palvelujentuottajille!

Pieni on kaunista, tosin luontomme on suuri.
Muualta muuttanut A L-K