Säännöt tehty
noudatettavaksi

Nimimerkki "TGU-294" ihmetteli (TS 7.2.) poliisin resursseja puuttua virheelliseen pysäköintiin ja teki kokemansa tapauksen perusteella johtopäätöksen, että poliiseja on liikaa.

Jokainen asioita hieman nenäänsä pitemmälle ajatteleva kansalainen kuitenkin edellyttää, että poliisi prioirisointioikeutensa puitteissa valvoo myös ns. vähäisempiä rikkomuksia, vaikka valtakunnassa jokin henkirikoskin olisi vielä selvittämättä.

Oma motivaationi noudattaa yhteisesti hyväksyttyjä pelisääntöjä esim. liikennekäyttäytymisessä kärsisi pahasti, jos vaikka säännöistä piittamaton autoilija palkittaisiin joka kerta paremmalla ja asiointikohdettaan läheisemmällä pysäköintipaikalla, ilman huolta seuraamuksesta, kun itse samaan aikaan hakisin itselleni laillisen pysäköintipaikan hieman etäämmältä.

Mielestäni liikennerikkomukseesi puuttunut poliisipartio ansaitsee kiitoksen toiminnastaan ja heidän tunnollisuutensa takia arvostan jatkossakin suomalaista poliisimiestä. Olkaamme iloisia, että täällä pohjolassa poliisi vielä toimii niin kuin heidän tuleekin toimia. Jossain muualla on jo toisin.
Säästän sataseni