Päättäjät kierrokselle
kansan pariin

Kyllä tuo poliitikkojen käsitys on kovin heikko tuloerojen kasvusta, köyhyydestä ja työttömyydestä todelliseen tilanteeseen nähden. Heidän kannattaisi ottaa selvää asiasta ennen kuin antaisisivat mitään lausuntoja.Työttömyys koskee noin 300 000 työttömän lisäksi heidän perheitään, yhteensä noin 900 000 henkeä.

Mikä on pienituloisten määrä jos esimerkiksi lasketaan, että 60 000 mk/vuosi tienaava on pienituloinen. Tosin en ole kuullut palkkaneuvottelujen aikana, että mikään ryhmä tienaisi näin vähän, mutta kyllä heitä silti on. On myös kokonaisia perheitä, joissa on 4-5 henkeä ja tuo 60 000 markan vuositulo on vain haave.

Lapsilisät pitäisi porrastaa niin, että kaikkein pienituloisimmille annettaisiin lisää ja suurituloisilta otettaisiin pois. Esimerkiksi jos perheen tulot ovat yhteensä 200 000 mk tai yli niin kokonaan pois. Tästä säästyneillä rahoilla voitaisiin nostaa pienituloisten osaa ja Sauli saisi rauhan kun asia on hoidettu ilman valtion menojen lisäystä.

Voitaisiin sanoa, että pienituloisia on muistettu.

Kiistelty EU-ruoka-apu on monelle perheelle tuiki tarpeellinen lisä kun käydään ruokailemaan. Vaikka ei kehdata myöntää, että Suomessa olisi köyhiä ja avun tarpeessa olevia. Mutta jos päättävissä asemissa olevat joskus pistäytyisivät todellisen kansan pariin maakuntakierroksella niin kyllä löytyisi köyhyyttä ja puutetta. Mutta tälläisiä kohteita on turha kysellä kuntien /kaupunkien päättäjiltä koska näistä halutaan vaieta.
Monella tavalla asiaan perehtynyt