Telttailu vaikeaako

Telttailusafarin kirjurille (TS 14.8.)! Luin kirjoittamasi jutun saariston telttailun vaikeuksista. Olen Airiston Veneilijöiden jäsen, joten tahtoisin tarkentaa muutamaa asiaa, joka liittyy Nötöseen.

Ymmärrän kyllä, että lämpötila nousee korvien välissä, kun olet kävellyt saaren toiselle puolelle ja eteesi tulee kyltti. Mutta siellä ei suinkaan lue yksityisalue , vaan tämä alue on ainoastaan vuokrattu Airiston Veneilijöille kesäksi 2000.

Sinun olisi pitänyt ottaa yhteyttä paikan saari-isäntään ja olisit voinut telttailla kaikessa rauhassa vaikka pitemmänkin ajan. Saari-isäntä asustaa Nötön ns. valvojan rakennuksessa. Myös saunominen pientä maksua vastaan olisi ollut mahdollista.

Kaikki vieraat, telttailijat, veneilijät ovat samalla tavalla tervetulleita kuin aikaisempinakin kesinä. Veneseura on toiminut alueen isäntänä viime ja tänä kesänä ja pitänyt huolta paikan siisteydestä.

Jos olisit ottanut paremmin selvää Nötön telttailumahdollisuuksista, sinun ei olisi tarvinnut pahoittaa mieltäsi ollenkaan.

Parempia telttailu-fiiliksiä!
Lassi Forsström