Ala-arvoinen temppu

Nimimerkki "Eläköön Aamutiimi" (TS 18.6.) ihmetteli kohua, minkä Kiss FM:n ns. ryhmäseksiohjelma on aiheuttanut. Mielestäni kohu ei ole turhaa, tämä oli Aamutiimin pohjanoteeraus.

Ensimmäinen virhe mielestäni oli lähetyksen ajankohta. Seksi kuuluisi, tuli se radiosta tai tv:stä, lähettää vasta "pikkutunneilla", jolloin ohjelma savuttaa parhaiten kohderyhmänsä. Vai onko tavoitteena saada 12-vuotiaat puhumaan ja utelemaan ryhmäseksistä, kuten nyt kävi esimerkiksi pikkuveljeni kohdalla? Olisiko hyväksyttävää näyttää aamu-tv:ssä piirrettyjen jälkeen pornoa?

Suurin virhe ohjelmassa oli kuitenkin tempun ala-arvoisuus, ja se on varmasti todennäköisin syy, minkä vuoksi suurin osa kuulijoista pahoitti mielensä. Pitävätkö ohjelmantekijät kuuntelijoitaan todellakin niin tyhminä, että kuvittelevat meidän haluavan kuunnella toisten lemmiskelyä.

Mutta mitä muuta voi odottaa ihmisiltä (Henkka, Jenni, Tuomas ja Aamutiimi), jotka aamusta toiseen jaksavat puhua mm. "perskarvoista", pieremisestä ja viljellä genitaalialueen huumoria. Toivottavasti kohun seurauksena siistitte suunne!

Muistuttaisin vielä, että ohjelmassa rikottiin lakia, joten se siitä turhasta kohusta.

Kiitos Ilkka Kylävaaralle, kun toimit ripeästi ja teit rikosilmoituksen asiasta ja näin puolustat meidän kuulijoiden oikeuksia.
Onneksi Energy tuli kaupunkiin